Werknemers

Schuldpreventiebureau

Beste Werknemer,

In het dagelijks leven heb je het al druk genoeg met je werk! Daarnaast moet je ook proberen om de tijd die je over hebt te verdelen voor jezelf, je gezin, familie of vrienden. Er zijn allerlei factoren die meespelen aan jou gemoedstoestand. 1 hiervan zijn je financiën. Zou het daarom niet fijn zijn om financieel zelfredzaam te zijn? Je financiën op orde hebben betekent geen extra geestelijke/lichamelijke stress en meer tijd en ruimte voor positieve energie. Ambivert Consultancy helpt jou om bewust te worden van jou financieel gedrag. Om veranderingen in je financiële situatie door te kunnen voeren moeten we eerst alle blokkades weghalen en angsten overwinnen. Een andere mindset is hier van groot belang. Het uiteindelijke doel is een overzichtelijke administratie te creëren waarin je weet waar je aan toe bent en wat voor plannen je kan maken voor in de toekomst. Omdat iedereen andere behoeftes heeft levert Ambivert Consultancy hulp op maat. Een klein overzicht van een stappenplan:

Waaruit bestaat mijn geldgedrag? Waar geef jij je geld aan uit en waarom.
Hoe pas ik me gedrag aan?
Vervolgens gaan we kijken of het financieel anders kan, goedkoper of beter?
Overzicht van de administratie: hierbij krijg je tips en tools aangereikt waarmee jij je financiën beter kan organiseren.
Wat zijn mij financieel rechten en plichten? Hoe verkrijg ik deze informatie en hoe pas ik het toe?

Aan de hand van dit stappenplan gaan we kijken wat jij graag zou willen veranderen binnen je financiële situatie en welke ondersteuning je daarbij nodig hebt. Mocht het zijn dat jou financiële situatie toch iets complexer is dan verwacht dan zal Ambivert Consultancy je door verwijzen naar professionals binnen de hulpverlening in jou buurt!