LIFE project!

Schuldpreventiebureau

LIFE project!

Ik wist het al een tijdje..maar nu het officieel is wil ik het graag met iedereen delen! Ambivert Consultancy mag meedoen met het programma van Aegon Van Schulden Naar Kansen. Met project LIFE wil ik de financiële zelfredzaamheid van alleenstaande moeders uit de stad Groningen vergoten. Een alleenstaande moeder zijn is al een fulltime baan. Je bent verantwoordelijk het huishouden, opvoeding en financiën. Vaak kan je maar net rondkomen en zijn financiële tegenslagen moeilijk op te vangen. En aangezien je alles alleen moet doen kan dit erg stressvol zijn (ik spreek uit ervaring). Vandaar dat dit project speciaal voor jullie is!

LIFE legt de focus op:
het aanpakken van bestaande schulden
het voorkomen van schulden
gezond leven
kansen creëren/netwerk vergoten
financiële opvoeding

Het is als het ware een bootcamp voor single moms! In 7 weken tijd gaan we door middel van interactieve workshops werken aan alle factoren die van invloed zijn op financiële zelfredzaamheid. Daarnaast wordt er ook individuele begeleiding aangeboden.

Meer informatie over de start van de trainingen volgt! En wil je nu al meer informatie neem dan gerust contact op met mij via info@ambivertconsultancy.nlhashtag#schuldpreventiehashtag#tegengaankinderarmoedehashtag#singlemomshashtag#focusonLIFE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: