Welkom bij Ambivert Consultancy!

Schuldpreventiebureau

Welkom bij Ambivert Consultancy!

Hallo iedereen en welkom bij Ambivert Consultancy. Ambivert is een schuldpreventiebureau dat trainingen aanbiedt om mensen financieel zelfredzaam te maken. Elk mens wil graag een leven leiden waarin hij/zij zelfstandig is en zijn/haar eigen problemen kan oplossen. Financiële zelfredzaamheid is daar een belangrijk onderdeel van. De maatschappij verwacht van ons dat we financieel zelfredzaam zijn en weloverwogen financiële keuzes maken op zowel korte als lange termijn. Helaas is voldoet niet iedereen hier aan.

Er zijn veel mensen die zich niet bewust zijn van hun financiële gedrag. Hierdoor maken zij financiële keuzes die nadelige gevolgen kunnen hebben voor nu en later. Een gevolg van deze onwetendheid is dat veel mensen in de schulden belanden. Financiële zelfredzaamheid zorgt voor rust in het hoofd, waardoor mensen betere beslissingen kunnen nemen en schulden worden voorkomen.

Door middel van voorlichting, training, workshops, advies en sociale media vergroot Ambivert Consultancy de financiële zelfredzaamheid voor werknemers en scholieren/studenten. De informatie om mensen financieel zelfredzaam te maken is al aanwezig alleen de weg er naar toe is voor sommige lastig te vinden. Ambivert Consultancy helpt hierbij!

Schuldpreventie op nummer 1!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: